Kurs engleskog jezika za pravnike

Škola stranih jezika ST NICOLAS SCHOOL u svojoj ponudi ima i tečaj engleskog jezika za pravnike. Poznavanje kompleksnih oblasti prava podrazumeva i dobro znanje engleskog jezika, kako zbog komunikacije na međunarodnom nivou, tako i zbog obimne strane literature. U Vašem razumevanju klijenata ne sme biti greške i nesporazuma. Svako tumačenje teksta mora biti precizno. Engleski je jezik međunarodnih odnosa i ova profesija bez njega danas ne može.

Specijalizovani kurs engleskog za pravnike koji nudi ST NICOLAS SCHOOL bavi se neophodnom terminologijom iz oblasti međunarodnog, krivičnog, radnog i trgovačkog prava, razmatranjem raznih slučajeva i iznošenjem argumentacije, pregovaranjem i savetovanjem klijenata, svime onim što zahteva pravna struka. Na najbolji mogući način povezujemo jezičko i stručno znanje. Usvojenu pravnu terminologiju ćete koristiti i u pisanoj i u govornoj formi. Razvijaćete sve četiri jezičke veštine upravo na temama koje Vas najviše interesuju. U kratkom vremenskom periodu dobićete praktično znanje koje ćete moći odmah i da primenite u svakodnevnom poslu ili na studijama.

Imajući u vidu i činjenicu da je ST NICOLAS SCHOOL ovlašćeni centar za pripremu i polaganje TOLES ispita, naši polaznici imaju mogućnost i da dobiju međunarodno priznat sertifikat za svoje poznavanje pravnog engleskog. Više o tome pročitajte ovde.

Lokacije

REFERENTNA LISTA