Kursevi engleskog jezika za pilote i kontrolore leta

Ono što je preko potrebno i ne sme da zataji u profesiji pilota i kontrolora leta je svakako komunikacija. Škola stranih jezika ST NICOLAS SCHOOL prepoznaje tu potrebu i nudi specijalizovani kurs engleskog jezika za ovu struku.

Nedavno je i kod nas kao standard uveden ispit iz engleskog jezika koji je obavezan za sve pilote aviona i helikoptera. Sertifikat o znanju engleskog jezika je nešto što se mora posedovati uz letačku dozvolu. Naš kurs je osmišljen tako da Vam pomogne da položite i taj ispit (ICAO nivo 4).

Profesija pilota je specifična po tome što se od njih ne zahteva samo dobro poznavanje jezika, već i sposobnost njegove efikasne primene u konkretnoj situaciji. U obzir se obavezno uzimaju i neuobičajene prilike u kojima se situacija odvija. Razumevanje i govor se ne smeju dovesti u pitanje kada se radi o bezbednosti ljudskih života. Zbog toga se ovaj kurs engleskog jezika u ST NICOLAS SCHOOL najviše fokusira na poboljšanje veština govora i slušanja. Teme našeg kursa obrađuju najrazličitije situacije od uzletanja do samog kraja leta i mogu se u potpunosti prilagoditi potrebama polaznika. Pozivamo Vas na nam predočite zahteve svog posla, a mi ćemo Vam pružiti najkonkretniju pomoć iz našeg domena.

Lokacije

REFERENTNA LISTA