Kursevi poslovnog engleskog jezika


Ako ste uključeni u svet biznisa, ovo je kurs za Vas. Ima pet nivoa – A1, A2, B1, B2 i C1. Svaki kurs poslovnog engleskog u ST NICOLAS SCHOOL se fokusira na osnovne komunikacijske veštine koje su potrebne u današnjem konkurentnom okruženju.

Vežbaju se važne poslovne veštine kao što su pregovaranje, učestvovanje na sastancima, držanje prezentacija, strategije kod telefoniranja i telekonferensinga, kao i poslovanje u inostranstvu. Takođe ćete imati priliku da proširite svoj poslovni vokabular, unapredite svest o gramatici i popravite veštinu pisanja koristeći odgovarajući stil i registar.

Udžbenik će vam obezbediti autentične tekstove i slušanja, odražavajući najnovije trendove u poslovnom svetu. Svako ko bude pohađao ovaj kurs u ST NICOLAS SCHOOL će moći tečnije i sigurnije da koristi poslovni jezik u različitim kontekstima i trebalo bi da unapredi svoje šanse za napredak u karijeri.

Comments

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lokacije

REFERENTNA LISTA